Fragt og levering

Levering
Afsendte ordrer vil blive pålagt en fragtpris fra 29 DKK med enten PostNord, DAO eller GLS. Alle vores produkter er lagerført på vores lager og bliver afsendt herfra. Leveringen vil ske inden for 1-3 arbejdsdage fra bestillingsdatoen.

Leveringsbetingelserne gælder ikke for Grønland, Færøerne og udlandet. Omdeling sker gennem Post Danmark eller GLS, og varerne vil blive leveret til din bopæl, arbejdsplads eller pakkeshop.

Urban Coast kan ligeledes ikke stilles ansvarlig over for forhold, som ligger uden for Urban Coasts kontrol, dvs. force majeure (ekstraordinære hændelser som naturkatastrofer, landeuroligheder, strejke m.m.).

PostNord – Uden omdeling
Vælger du levering uden omdeling med PostNord, bliver pakken leveret til den pakkeshop, du vælger ved check-out. Du vil blive adviseret af PostNord om, at pakken er på vej, og hvornår den kan afhentes.

Fri fragt
Du opnår en fri fragt grænse v. køb. Over 399 DKK. Dette gælder fri fragt til pakkeshops.

PostNord – Med omdeling
Vælger du levering med omdeling med PostNord, bliver pakken leveret til den oplyste adresse. Inden levering adviserer PostNord om, at pakken er på vej. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil PostNord lægge en seddel i din postkasse, hvorpå der står, hvor og hvornår du kan afhente pakken. Bliver pakken ikke afhentet vil denne blive returneret til os. Medbring pakkenummer og legitimation ved afhentning af pakken.

GLS – Leveret på privatadresse
Vælger du levering på privatadresse med GLS, bliver pakken leveret til din privatadresse.

De fleste er på arbejde, når GLS leverer pakker i tidsrummet 07.00-16.00 mandag til fredag, og kan derfor ikke kvittere for modtagelse. Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kører chaufføren pakken til den nærmeste Pakkeshop. GLS lægger en seddel i din postkasse med pakkens nummer, navn og adressen, hvor du kan hente pakken. Pakken kan allerede afhentes samme dag efter klokken 16.00. Afhentes pakken ikke inden for 10 hverdage, bliver den returneret til os.

GLS – Pakkeshop
Vælger du levering i Pakkeshop med GLS, bliver pakken leveret til den ønskede pakkeshop ved ordreafgivelsen. Du vil blive adviseret på mail eller sms, når din pakke er nået frem til GLS Pakkeshop. Pakken skal hentes inden for 10 hverdage, ellers bliver denne returneret til os. Medbring pakkenummer og legitimation ved afhentning af pakken.

Følg din pakke
Når du lægger en ordre hos os bliver der automatisk oprettet en kundekonto til dig, hvor du kan følge statussen på ordren.

Du vil modtage en separat mail med adgangsinformation til din kundekonto, når ordren er gennemført.

DAO – Pakkeshop

Levering til DAO pakkeshop er pålagt en fragtpris, medmindre beløbet overstiger 399,- hvor denne fragtmetode bliver gjort gratis.

DAO – Direkte

Levering med DAO direkte er den billigste leveringsform med omdeling. DAO leverer ofte tidlig morgen, og såfremt der ikke er direkte adgang til boligen, såsom et lejlighedskompleks, foreslår vi at bruge en anden leveringsmetode end denne.